/ My life /

2015 RESUME

Hur har ditt 2015 varit? 

Jag vet inte såhär på rak arm. Både bra och dåligt så jag hoppas att jag listar ut det i slutet av detta inlägg.

Jag började detta året i Thailand, det var inte helt fel. 

Tror du att år 2016 kommer blir bättre? 

Absolut 100% ja.

 Blev du kär i år? 

Jag tror med väldigt stor sannolikhet att 2015 var året jag fann mitt livskärlek. Men det är ju enkelt för sjuttonåriga lilla jag att säga. Men jäklar va kär jag blev detta år.

I februari var jag lite pinsam och ställde mig i idolkön. Haha ja, jag blev dock kickad av den första juryn som bestog av TVproducenter som inte tyckte att jag var tillräckligt bra TV och fullständigt struntade i om man hade talang eller inte.

 Vilket datum från 2015 kommer du aldrig glömma? 

16/6 dagen jag och Joel bestämde att vi var tillsammans. 22/8, dagen mina föräldrar gifte sig. Och så 22/9, inte bara min sjuttonårsdag utan även dagen jag blev faster till världens finaste lila baby. 

I februari/mars fick jag mitt hjärta krossat av en kille som jag snabbt skulle inse bara vara skräp, jag var på globen, shakade rumpa och skrek om anakondor. Ja, jag såg Nicki Minaj, och jag och mina tjejkompisar började partaja en del.

 Vad är din största framgång 2015? 

Ja, att börja tvåan kanske inte var nån större merit. Att bli faster var ju inte min förtjänst, att bli kär hände ju bara det var inget jag kämpade för att bli. Så jag får väl säga som den oerfarna, ungen jag är att sluta röka var min största framgång. Sen lyckades jag ta mig genom några saker som jag dessvärre inte vill dela med mig av än.

Från mars till typ maj festade jag nog lite för mycket för mitt eget bästa. Detta var en tid då jag inte alls respekterade mina föräldrars regler så som jag gör idag. Jag var ute på byn och gjorde lite som jag ville tyvärr vilket har gett sina konsekvenser helt klart. Tillexempel dog mina Bråvalla planer. Men idag har jag mer respekt för mina föräldrar och jag äventyrar inte förtroendet jag har fått bygga upp.

Vad spenderade du mest pengar på? 

Det är med lite skam men också väldigt mycket pride som jag säger smink. Jag tror faktiskt att jag spenderade mest pengar på smink och efter det kläder. Och vet ni? No shame in my game.

Sista tiden i ettan spenderade jag mycket med Amanda och Joel. Det var nu jag och Joel började komma närmre och det kanske började pirra lite när vi såg varandra. Men det var jag så jävla blind för då. Jag och Amanda promenerade också en hel jävla del. Och bilden längst till höger är en bild på mig och Amanda på grönan med The Fooo i bakgrunden när vi var och såg Zara Larsson. 
 
Gjorde någonting dig riktigt glad? 
Jag kan inte tänka på något specifikt. Jag tänker på Joel. Jag tänker på Amanda. Jag tänker på min Mary Lou-manizer. Jag tänker på att jag och min mamma har en bättre relation nu är tidigare. Jag tänker på mina föräldrars bröllop som var en så himla rolig kväll. Jag tänker på att min brorson kom till världen. Jag fick träffa min kusin från Israel som jag inte har träffat sen jag var 9 år. Många saker har gjort mig glad detta år.

 Vilka sånger kommer påminna dig om 2015? 

Allt från Maskinen och Justins nya. Give it to me.

 Vem har du umgåtts med mest? 

Amanda och Joel hands down. Dom är mina ride or dies.

 Bästa minnet från 2015? 

Verkligen inte det bästa men det första jag kom och tänka på var när jag Amanda och Joel sitter i en roddbåt uppe i Gävle och försöker ro ut men det blåser en hel del så det tar rätt lång tid och vi lyssnar på Lush life.

Början av sommaren var inte värsta fröjden. Joel var i Italien, jag sommarjobbade på ett visserligen asroligt jobb. Men det fanns inte mycket tid eller ork över till annat. Midsommar spenderades med Amanda i Gävle, som ni ser på de två yttre bilderna så hade vi jätteroligt.. 

Är det något du saknar år 2015 och vill ha 2016? 

Äventyr, detta år, speciellt sommaren kändes för safe. Jag hade inte jättemycket frihet denna sommaren eftersom att jag ställde till den för mig innan sommaren började som jag briefly berättade om tidigare. Jag gjorde en del roliga grejer men jag trodde verkligen att denna sommaren skulle ha mer att komma med. Men jag var till stor del med Joel och det var ju roligt. Medans mina kompisar for på Emmaboda konserter hit och dit. 

Kan snabbt gå igenom denna sommar. Jag var nykär och det enda jag ville var att vara med Joel. Jag va i gävle med Joel och Amanda (ni ser bilden där jag ror. fun fact; Amanda är en väldigt bra och humoristik redigerare av bilder så denna bilden fann jag på hennes insta haha) Träffade Siham, en gammal vän jag träffar oerhört sällen tyvärr,(se bilden där jag poserar som fan medan jag dricker. Hon sitter till höger om mig.) Jag klippte av mig håret efter ca 2 år tror jag. Som ni ser på mittenbilden så var det fan rätt långt men ovårdat. Jag såg Tjuvjakt på kungsan. Bodde hos Amanda en period. Dog svettdöden alla varma dagar då jag är rädd för vatten. Gjorde damage på Sephora, flera gånger. Men hallå varför sommarjobbade jag? Har jag missat något? Tror inte det. 

 Vad önskar du att du gjort mer? 

Eftersom att jag ställde till den för mig i maj någongång så fanns den inte riktigt nåt jag kunde göra mer av. Jag levde väl så som jag kunde efter att hur jag själv karvat bort min frihet. Med mig själv att skylla helt och hållet.

 Vad önskar du att du gjort mindre? 

Jag önskar faktiskt inte att jag hade festat mindre, inte varit ute så sent, inte äventyrat mina föräldrar förtroende för även om det satte mig i skiten och det begränsade min sommar så hade jag så jävla roligt. Jag hade en hel del riktigt härliga, sköna kvällar i våras som jag verkligen inte vill ta tillbaka. Det var värt att det blev jobbigt för nu vet jag bättre, jag kan ha roligt på andra sätt och jag går vidare med super härliga minnen.

Kan snabbt summera den här hösten. Jag började tvåan, värt att nämna. Jag har i princip bara hängt med Amanda och Joel. Men hallo, min bästavän och min pojkvän är bästavänner. Hur squadgoals? Jag var cheerleader när sju estetare vann över fjorton teknikare i brännboll. Första gången en estetklass vinner något idrottsevent på mitt gymnasium. Jag fyllde sjutton och fick på samma dag en brorson. Jag skaffade glasögon efter två års velande. Mina föräldrar gifte sig. Jag började fan blogga. Jag for på konserter som fan förändrade shit. Magnus Uggla och Maskinen kommer alltid finnas i mitt hjärta. 

Vad fick dig att må bra? 

Vänner. Människor som fanns där för mig när saker var jobbigt. Och let's be real; mina D-vitaminer från apoteket när solen var nere längre tid än vad den var uppe. 

Jullovet. F.om. dagen efter julafton t.om. två dagar innan nyår var jag i Gävle. men utöver det har jag verit med vänner, firat jul, ätit jävligt god sushi. Joel kom hem och spenderade en natt här samma dag vi båda kom hem. Fick lite shopping gjort också, otroligt tillfredsställande, haha.

2015s high och low?

Årets high var många saker som sagt. Fann kärleken, blev faster och mina föräldrar gifte sig. Det var nog det bästa som hänt i år.

Årets low var nog tyvärr att jag blev depremerad i september. Eller att jag knasade till det för mig själv i våras som verkligen begränsade min sommar. Men den sommaren jag hade var ju bra ändå. Jag har lärt mig mycket 2015 och jag kan göra det bättre 2016.

Vad vill du säga till dig själv inför 2016? 

Wilma, tänk inte på framtiden, lev i nuet, dokumentera all glädje, all sorg. Finn inte din lycka i någon annan försök må så bra möjligt. Ta vara på ditt sista år så omyndig för när du fyller arton kommer du förväntas bete dig som en vuxen. Människor som inte gör dig bra har ingenting i ditt liv att göra. Försök att gå vidare från gammal skit. Jag vet att din elvaåriga, tolvåriga, trettonåriga, fjortonårigafemtonåriga, sextonåriga och dels sjuttonåriga jag har mått jättedåligt. Men nu har du alla möjligheter i världen att kunna gå vidare från det och må bra. Ta vara på det.   Du älskar folk som älskar dig och det är en gåva du verkligen inte ska ta för givet. Du är snygg, du är bäst, du är bold, du rockar.