/ Månadsfavoriter /

Mina januarifavoriter

Inte så många favoriter dessa månad, har mest använt samma smink som innan hela månaden, har köpt lite nya saker som jag har tyckt om mycket. 
Khloés bok Strong Looks Better Naked. Kan inte vara en nyhet att denna är en stor favorit. Är ju helt kär i både henne och denna boken. Den har fått mig att vilja träna och helt och hållet älska träning och kroppspositivitet. Har fått en helt annan syn på på mig själv och träning pga denna bok!
Real Techniques Sculpting Brush servar mig perfekta kindben on the daily. Den tar verkligen upp färgen och det är lätt att blanda ut den för en jämn och smooth finish. Du behöver denna borsten i ditt liv om du är into contouring.
MAC Charged Water är så återfuktande för min torra hy. Den innehåller även glycering så att mitt smink håller längre när jag sprayar den innan jag sminkar mig. När jag sprayar den efter så smälter alla lager ihop och bildar en fin, naturlig, glowy finish. L O V E.
Denna godbit; Sleek iDivine Storm Palette har varit lite av en fave denna månad. Så himla fina och lättarbetade skuggor, kan plocka fram denna palett oavsett tillfälle. Kan alltid hitta en eller flera skuggor att använda whenever.
Maybelline Lash Sensational asså die! Lade upp ett inlägg där jag var lite osäker på denna men då hade jag tappat massa ögonfransar vilket jag gör ibland men nu är dom utväxta, dom är fantastiska igen och denna mascara ger mig LIFEEEEEE.
Detta nagellack från Essie - Sand Tropez  har varit ride or die denna månad. Perfekta kalla grå/nude färgen. Perfekt till vardags, otroligt snygg. Har den just nu. Den blir inte randig, den håller länge, den är pigmenterad. Älskar Essies nagellack, speciellt denna färg.
Revlon Uniq One All in One Treatment har varit guld för mitt hår de senaste veckorna. Förra månaden snackade jag om Maria Nilas värmeskydd, fick den av glossybox och hade inte riktigt något att jämföra med då jag inte använder värmeskydd. Dumma mig. Men har börjat använda denna som jag fick i julklapp och den reducerar så mycket friss, den blir skön i håret, den blir lent, och känns så stark och friskt. Doftar även så gott!
 
Detta var mina favoriter i januari, inte så många men dessa saker har jag verkligen älskat! Nu går jag och lägger mig, godnatttt!