/ Let's get real /

En gång för alla

Som ni vet, som jag berättat, som vissa inte förstår; jag har glasögon nu. Jag är översynt samt har ett brytningsfel som heter astigmatism. Jag har glasögon för att jag behöver det, inte för att jag tycker att det är skit snyggt eller för att kunna se mer beläst ut. jag behöver mina glasögon därför vill jag ta några saker med er icke-glasögon-bärare som jag vill att ni tänker på.  För jag kaqn bara tänka mig hur jobbigt det kan vara för dem som haft glasögon i flera år, om jag är less på människors reaktioner efter 5 dagar. För vissa människor har inte gjort det lätt för mig att kunna börja trivas i glasögonen.
 
1. Mina glasögon är inte allmän egendom. Nej, du får inte prova mina glasögon. Du får defentivit inte ta dom ifrån mig. När du har på dig mina glasögon så finns det stor risk att passformen ändras vilket är såklart det sista man vill. Sen har jag märkt också hur lätt glasen blir kladdiga. Folk som tar mina glasögon ifrån mig tar inte hänsyn till det och håller direkt i glasen. Du får inte ta, testa eller kolla närmre på mina glasögon.
 
2. Säg inte till mig att jag ser annorlunda ut. Det kan finnas mycket att säga till någon som just skaffat glasögon, jag förstår det. Men om du ska säga något i stil med "Du ser så smart ut i glasögon, du brukar inte göra det." Som jag för övrigt fick höra idag får det mig att börja tänka att jag såg helt blåst ut innan. Och sen är det självklart att jag vet att jag ser annorlunda ut i glasögon. Jag brukar inte ha en svart ram som sträcker sig bakom öronen med glaskivor på i mitten av ansiktet. Nu har jag det, jag förstår att du ser en förändring men säg det inte till mig. PS. Om du säger att jag ser smartare ut, kommer jag nog ändå inte bli det. Glasögon och IQ går inte ihop. Även fast jag vet att jag ser smartare ut, men shh.. jag vill inte höra det från dig honey.
 
3. "Blir det imma på glasen när det är kallt ute och du går in i värmen?" KLART SOM FAN DET BLIR.
4. "Ser du ingenting om du tar av dig glasögonen?" Vad tror du min kära? 
5. "Är de riktiga?" Tänka sig va?
6. "Varför har du glasögon?" FÖR ATT JAG TYCKER ATT DET ÄR JÄVLIGT ROLIGT.
 
OK, guys nu är jag arg. Godnatt.